Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 16 от 22
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 21 August, 2018.

Pupa Дрениращ душ гел с кафяво водорасло и хималайска сол - 300ml

Модел Душ-гел
Производител Pupa
Цена: 21.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

PUPA HOME SPA DRAINING SHOWER GEL 300ML- Дрениращ душ гел с екстракт от кафяво водорасло и розова хималайска сол - код 0TE009001E

Съвети за използване: Mасажният Draining душ гел поставете на влажна кожа и го разнесете в нежна пяна. Вдишвайте дълбока, за да усетите всички аромотерапевтични масла. Изплакнете с редуващи струи топла и студена вода, за да усетите съживяващия ефект.

Свойства: Свежа и нежна формула, нежно почиства кожата , оставяйки я мека и приятно ухаеща. Цитрусови нотки на портокал, бергамот и ароматерапевтичните масла от нероли помагат за намаляване на напрежението и предават позитивност за пълна хармония. Мента и ароматерапевтични масла от евкалипт придават жизненост, действат като психически и физически тоник. Хималайската розова сол оставя кожата да изглежда по-здрава и по-тонизирана.
Насладете се на домашен Спа-ефект: Истинско мулти сензорно усещане, което лекува духа и тялото, за да се насладите на истинско спокойствие в твоя дом.

Draining душ гел превръща къпането в истински ритуал. Идеален е ако обичате свежестта на балсамови нотки, които носят облекчение и развиват в тялото регенериращото усещане за лекота. За по-дълготрайно усещане и по-добър ефект използвайте останалите продукти от серията Purifying Reinvigorating .

Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени
Произведено в Италия