Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 22 от 74
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 25 October, 2020.

Pupa Easy Liner Eyes Молив за очи Butter 550

Модел молив
Производител Pupa
Цена: 18.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Моливът за очи EASY LINER на Pupa има мека, копринена текстура, която е удобна за носене. Той е изключително гладък в приложението, със страхотно освобождаване на цветовете още от първия удар. Лесно се смесва и е идеално да се използва и като каял. Цветът му е пълен и дефиниран. Предлагат се нюанси с матово, перлено и метално покритие.
Той е формулиран със смес от иновативни масла и восъци с омекотяващи качества, които осигуряват гладкост при нанасяне, хомогенен цвят и страхотно смесване. Специалните филмови съставки гарантират перфектно изпълнение и прозрачност на филма. Наличието на висока концентрация на пигменти и перли води до голямо цветово изплащане. Специалните текстуриращи съставки на базата на силициев диоксид увеличават цветното освобождаване.
Започнете от вътрешния ъгъл на горния клепач и следвайте естествената форма на линия на миглите. Спрете според естествената форма на окото или до желания резултат. Повторете операцията на долния клепач. За да придадете по-голяма дълбочина на погледа си, нанесете и върху водната линия. Смесете линията за сенчест ефект.

Тестван офталмологично
Без парабени

Произведено в Италия

продуктов код: 240092 550