Горе

Pupa Интензивен антицелулитен скраб - 250ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 11
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 02 December, 2016.

Pupa Интензивен антицелулитен скраб - 250ml

Модел скраб
Цена: 41.00лв.
Коментари
ИНТЕНЗИВЕН ЕКСФОЛИАНТ С АНТИЦЕЛУЛИТНО ДЕЙСТВИЕ

Активно се бори с неестетичния ефект, причинен от целулита, с флуидния застой и загубата на тонус.

ДЕЙСТВИЕ: КОЗМЕТИЧНА МИКРО ЕКСФОЛИАЦИЯ.
Микро-ексфолиращото действие на продукта спомага за премахване на мъртвите клетки и замърсяванията, което улеснява и стимулира обновяването на кожните тъкани. Резултатът е видим и кожата незабавно е освежена, със сияен тен и много гладка на допир. Ексфолиращият микс, базиран на естествена пемза, е много ефективен в комбинация с масаж и не дразни кожата.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН ДРЕНИРАЩ МАСАЖ.
Не просто ексфолираща грижа, а истински масаж, който се бори с неестетичния ефект, причинен от целулита и задържането на флуиди. INTENSIVE ANTICELLULITE SCRUB е обогатен с две активни съставки, които са добре познати заради тяхното действие против мастните натрупвания и флуидния застой.
Кофеин - стимулира редуцирането на мастните натрупвания.
Есцин - екстракт от див кестен, спомага за правилното функциониране на микроциркулацията и дренажа на излишните течности.

ОМЕКОТЯВА И ПОДХРАНВА.
Кремообразна текстура, обогатена с масло от ший и масло от сладък бадем, познати с омекотяващите и подхранващите си качества - за нежна ексфолиация, която не изсушава кожата и запазва баланса и. Само за външна употреба. Да не се използва върху раздразнена, възпалена или особено чувствителна кожа.

УПОТРЕБА:
INTENSIVE ANTICELLULITE SCRUB се използва върху суха или леко навлажнена кожа. Разтрива се върху бедрата, дупето, краката, талията и по-специално в зоните, където целулитът и флуидният застой са най-очевидни. Може да се използва също и върху кожата на ръцете, ако е необходимо. Масажира се с кръгови възходящи движения, за да се стимулира дренажа на тъканите, след това се изплаква обилно с вода.
Използва се 2 пъти седмично в продължение най-малко на 4 седмици. Препоръчително е INTENSIVE ANTICELLULITE SCRUB да се употребява 2 пъти седмично през цялата година за винаги гладка и тонизирана кожа и за дълготраен анти-целулитен и дрениращ ефект.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА:
Различните стадии на целулит имат различно видимо проявление. От съществено значение е правилното диагностициране за да се избере най-ефективната грижа за конкретния случай.
INTENSIVE ANTICELLULITE SCRUB е идеалната грижа за кожата, която изглежда незабавно ревитализирана и помага в борбата с неестетичния ефект вследствие на:
• "млад" целулит - който се вижда само при прищипване на кожата (малки "дупки" се появяват само при прищипване на кожните тъкани с пръсти или при кръстосване на краката).
• очевиден и дълбоко инсталиран целулит.
• вид на портокалова кожа .
• задържане на вода и липса на тонус.

ТЕСТОВЕ:
МНЕНИЕ НА ДЕРМАТОЛОГА:
Видът на портокалова кожа изглежда подобрен при 78% от жените, които са тествали продукта.
Кожата е по-гладка при 100% от жените, които са тествали продукта. Тестовете са проведени с 32 жени, които са прилагали продукта 2 пъти дневно в продължение на 2 седмици. Дублираща процедура с плацебо.

МНЕНИЕ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ:
Тест за самооценка:
Страхотни резултати след първото нанасяне.
Кожата изглежда по-гладка - 100%
Кожата изглежда по-тонизирана и компактна - 93%
Кожата изглежда по-хомогенна - 90%
Страхотни резултати след четири нанасяния.
Отокът в краката и дупето спада - 81%
Видът на портокалова кожа е подобрен - 81%
Неестетичният ефект от целулита е редуциран - 71%
Тестовете са проведени с 32 жени, които са прилагали продукта 2 пъти дневно в продължение на 2 седмици. % на единодушните потребители.

Хипоалергичен.
Дерматологично тестван.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет