Горе

Pupa Интензивна грижа против задържане на течности и целулит - 250ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 6
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 20 May, 2018.

Pupa Интензивна грижа против задържане на течности и целулит - 250ml

Модел крем
Производител Pupa
Цена: 40.00лв.
Коментари
ИНТЕНЗИВНА ГРИЖА ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ СЪС ЗАСТОЙ НА ВОДА
Първи Резултати След 2 Седмици!

ДЕЙСТВИЕ:
Висока концентрация на CEL-CONCEPT - помага на кожата ефективно да контрастира видимите ефекти от целулита и депозита на излишни мазнини и течности. Двойно действие: стимулира редуцирането на излишното натрупване на мазнини в мастните клетки и инхибира депозирането на нови . Действа срещу задържането на вода. Обогатен с PHYTODREN, комплекс от 3 екстракта с дрениращи качества; нанасянето с масаж стимулира дренирането на излишните течности от мастните тъкани.

УПОТРЕБА:
Нанася се ежедневно, сутрин и вечер, с възходящи движения върху бедрата, дупето, ханша и талията, особено върху зоните, където целулитът се вижда при прищипване на кожата. Масажира се енергично с кръгови движения и леко притискане за стимулиране на дренажа .
ЛЕЧЕНИЕ- 2 пъти дневно в продължение на 4 седмици /сутрин и вечер/.Първите резултати - след 2 седмици.
ПОДДЪРЖАНЕ - веднъж дневно / сутрин или вечер/. Консистенция – крем-гел – абсорбира се много бързо. Само за външна употреба .

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА:
Различните стадии на целулит имат различно видимо проявление. От съществено значение е правилното диагностициране за да се избере най-ефективната грижа за конкретния случай. INTENSIVE TREATMENT FOR WATER RETENTION AND CELLULITE се препоръчва в случаите на:
• "млад" целулит, който е видим отскоро.
• целулит, видим само при прищипване на кожата или кръстосване на краката.
• в началото на депозиране на локални мастни натрупвания.
• при отоци и задържане на вода.
• при липса на тонус.

РЕЗУЛТАТИ:
Бързо действие – след първите 2 седмици видимите белези от целулита са редуцирани, силуета на бедрата и талията – премоделиран, кожата изглежда по-тонизирана и без отоци. Тестовете са проведени с 40 жени, които са прилагали продукта 2 пъти дневно в продължение на 2 седмици. Дублираща процедура с плацебо.
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет