Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 19 от 22
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 18 July, 2020.

Pupa LIKE A DOLL LUMINYS BLUSH Руж за лице 050093A Light Apricot 300

Модел Руж
Производител Pupa
Цена: 39.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Pupa LIKE A DOLL LUMINYS BLUSH Изпечен руж с жив цвят - сияйно покритие.

Чист цвят за изключителен сияен ефект! Меката и копринена текстура - обогатена със скъпоценни ултра фини перли - оцветява бузите и скулите, като ги подсилва с невероятни блестящи нюанси. За истински резултат от гримьора използвайте ъгловите и кръгли четки за руж в линия Professional.
Специалната печена технология „улавя” водата в продукта, така че цветът и перлите да запазят първоначалния си блясък. Той е мек и приятно копринен на пипане. Обогатено с витамин Е и масло от жожоба с антиоксидантни и хидратиращи свойства.

За да придадете цвят на тена си: вземете малко количество продукт с помощта на кръглата четка за руж, нанесете руж върху скулите си, от бузите към слепоочията и обратно.

За да изваете чертите на лицето: вземете малко количество продукт, използвайки ъгловата четка за руж, нанесете руж под скулата, следвайки формата му, от центъра на лицето ви навън.

Нисък риск от алергия
Дерматологично тестван
Без парабени

Произведено в Италия

Ref. 050093A300