Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 45 от 74
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 29 October, 2020.

Pupa Made to last definition Автоматичен водоустойчив Молив Brunette 305

Модел молив
Производител Pupa
Цена: 29.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Изключително дълготраен автоматичен молив за очи. Водоустойчив.

Автоматичен стилов молив от ново поколение. Линията му е прецизна, с интензивен цвят и безкрайно плъзгане. И безкрайни възможности да гримираш очите си. Мек и лесен за нанасяне, той е водоустойчив за гримиране на очите с пълни, дълготрайни цветове. Върхът е прибиращ се и острилката е включена.
Специалната комбинация от восъци прави формулата мека и кремообразна, а летливите агенти от ново поколение осигуряват перфектно прилепване. Пигментите дават незабавно, щедро освобождаване на цвета.
Започвайки от слъзния канал, нарисувайте доста дебела линия по горната линия на миглите, като следвате естествената форма на окото си. За да оформите очите си, повторете този процес по долната линия на миглите. За да получите определена линия, внимателно наточете върха, използвайки предоставеното острие. За да премахнете молива, използвайте двуфазния препарат за грим от Pupa.

Без парабени
Затворете плътно след употреба

Произведено в Италия

продуктов код: 240128 305