Горе

  • -24.1%
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 30 от 36
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 26 August, 2018.

Pupa Освежаващо душ Олио за тяло с Таитянска Гардения и Бадемово масло-200ml

Модел Душ Олио
Производител Pupa
Цена: 29.00лв. 22.00лв.
Коментари
PUPA SHOWER OIL REFRESHING REBALANCING 200ML / ОСВЕЖАВАЩО ДУШ ОЛИО - 0TE030A007

Освежаващо Душ-Олио с екстракт от Таитянска гардения и Бадемово Масло

Съвети за употреба: Налейте маслото за душ в мокрите ръце и смесете, докато се появи хубава емулсия, след което нанесете върху кожата на тялото и масажирайте. Изплакнете обилно с променлива студена и топла вода, за да постигнете по-голямо омекотяващо действие. Вдишвайте дълбоко за да се насладите на благотворния ефект на ароматерапевтичните масла.

Свойства: Богата текстура с високо съдържание на Бадемово Масло деликатно почиства кожата, като я оставя гладка, копринена и чудесно ароматизирана. Перфектната комбинация между Ароматерапевтични Масла и природни съставки има пречистващ ефект, освежава и възстановява баланса..
Tiarè Extract овлажнява кожата, като възвръща нейната мекота. Бадемовото масло прави кожата изключително еластична. Портокалови и лаим масла за ароматерапия имат функция за ребалансиране, а маслото от Лимон има пречистващи и освежаващи качества.

Насладете се на Спа-ефект у дома: Истинско мултисензорно удоволствие, благотворно за духа и тялото. Shower Oil превръща ежедневното вземане на душ в истински ритуал. Ободряващо и пречистващо зареждане за едно енергично начало на деня.

Почиствайте кожата с маслото за душ и се насладете на интензивните аромати, освободени от масла за ароматерапия.
Използвайте солеви скраб два пъти седмично, разтривайте на влажна кожа, особено в тези области, където кожата е по-груба.
Нанасяйте Body Oil за еластична, мека и копринена кожа.
Благоприятно разпръсквайте ароматизирана вода върху цялото си тяло, за да се насладите напълно на полезните ароматерапевтични качества на етеричните масла.

Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени


Произведено в Италия
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет