Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Сподели в Google Buzz Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 64 от 102
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 19 December, 2018.

Pupa Pupart L MATT Hot Explosion Грим Палитра 010250A001

Модел грим
Производител Pupa
Цена: 95.00лв.
Коментари
Професионална палитра за гримиране на очите, устните и лицето. Компактни сенки с копринена текстура: матово покритие, което създава дълбоко и изтънчено изображение или лъскав завършек с метален и бляскав ефект за по-наситен грим. Кремообразна очна линия и оцветени восъци за вежди - за безупречен външен вид. Основа, червило с блестящо покритие и гланц за ултра лъскави устни. Матирано червило и иновативна зона за смесване, предназначена да създава индивидуални нюанси за устни. Коректори и руж за безупречна кожа с естествено излъчване; Бронз, пудра и хайлайтър за контуриране на ниво истински майстори на грим!Hot explosion и Hit Vibes,2 версии, които са перфектни за всеки случай.

Съдържание:
ОЧИ:

17 компактни сенки
3 холограмни сенки
1 двоен апликатор
1 кремообразна очна линия
3 вакса за вежди
1 двоен апликатор за очи и вежди

УСТНИ:

1 праймер
3 блестящи крем червило за устни 2 гланца Зона на смесване: 4 матови крем червило 4 матови кремове, за да персонализирате цвета си
ЛИЦЕ:

4 Коректора
1 компактен руж
за контуриране: 1 пудра
1 компактен бронзант
1 крем хайлайтър

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ СЪВЕТИ:

Нанесете коректор за перфектен, естествен и блестящ тен; изберете контур & strobing, за да изваете и подчертавате лицето си. Използвайте основа, а след това и най-леките сенки за очи в ъгъла на клепача, в центъра на окото или върху дъгата на веждите, за да създадете желани светлинни отражения. Използвайте средните нюанси с леки потупвания на клепача и по-тъмните нюанси, за да увеличите движението на окото и да го удължите оптично. Нанесете очната линия , очертайте прецизна линия от вътрешния ъгъл навън, следвайки естествената форма на окото и удължавайки леко движението, за да получите желания ефект на грима. Използвайте цветната вакса с ъгловата четка, за да оцветите и фиксирате веждите. Завършете грима на очите си, като нанесете спирала, започвайки от основата на миглите, която се придвижва към върховете в зигзагообразно движение. Използвайте основа за устни, после крем за устните, започвайки от центъра на горната си устна към ъглите и след това повторете върху долната устна, този път започвайки от ъглите и работейки към центъра.

Изберете своя завършек: Лъскав крем за устни: за жив цвят с винилов ефект.
Мат крем за устни: за сложен ефект кадифе.
натурален крем за устни: за деликатен и естествен ефект.
Класически крем за устни: за пълен цвят и меки устни.
Използвайте зоната на смесване, за да персонализирате цвета си, като смесвате основните цветове с кремовете с матови кремове за устни.Нанесете блясъка след крема за устни, в центъра на устните си, за 3D обем. Нанесете го навсякъде по устните си, за да ги направите ултра бляскави.

Произведено в Италия
 Всички права запазени © 2000-2019 Парфюми.нет