Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 92 от 107
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 04 January, 2021.

Pupa Pupart M Snappy Hour Грим Палитра 010268A002

Модел грим палитра
Производител Pupa
Цена: 72.00лв.
Коментари
Pupart M Snappy Hour Комплект грим за очи, устни и лице
Реф. 010268A002

Професионална палитра, посветена на грима на очите, устните и лицето. Коректори, румени и компактни сенки за очи с копринено усещане за безкраен брой различни визии. Кремове за устни с блестящо покритие и гланц за ултра-сияещи устни, матови кремове за устни, които покриват устните ви с пълен и дълбок цвят. Wake up, Snappy Hour, Date Night, Show Must Glow On: 4 издания, за да създадете перфектен грим за всеки повод!

ЛИЦЕ
4 коректора
1 компактен руж

ОЧИ
1 Праймър 15 компактни сенки за очи
1 двоен апликатор

УСТНИ
4 матови крема за устни
4 класически крем за устни
4 лъскави крема за устни
4 блясъка

Използвайте коректора, за да сведете до минимум тъмните кръгове и малките несъвършенства на кожата, а след това и ружа за перфектен, естествен и блестящ тен. Нанесете праймъра, след това най-лекия цвят сенки за очи в ъгъла, в центъра на окото или върху арката на веждите, за да създадете желани отражения на светлината. Използвайте средните нюанси за подвижния клепач и по-тъмните, за да усилите движението на окото и да го удължите оптически. Нанесете крема за устни, започвайки от центъра на горната устна към ъглите и след това повторете върху долната устна, като този път започнете от ъглите и работете към центъра. Изберете финала си:
Матов крем за устни: за изтънчен кадифен ефект.
Класически крем за устни: за пълноцветни и меки устни.
Блестящ крем за устни: за сияен цвят с винилов ефект.
Блясък: нанесете блясъка след крем за устни, в центъра на устните си, за 3D обем. Нанесете го самостоятелно върху устните си, за да ги направите ултра бляскави.

Качество и дизайн Произведено в Италия
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет