Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 44 от 88
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 18 December, 2018.

Pupa Pupart XL Wild Fire Грим Палитра 010251A001

Модел грим
Производител Pupa
Цена: 160.00лв.
Коментари
Професионална палитра, предназначена за грим на очите, устните и лицето.

Основа, компактни и кремави сенки с матови и лъскави покрития за метален и бляскав ефект. Нови текстури с холографски ефект, перфектни сами по себе си, за да създават преливащи цветни отражения , за да създават изключителни смеси. Крем очна линия, молив за очи, спирала и оцветяване на веждата за перфектен външен вид. Червила за устни с телесен цвят, лъскави, класически и гланцови покрития за ултра-сияйни устни. Матови червила и иновативна зона за смесване, за да покриете устните си с персонализирани нюанси. Коректори и ружове за безупречно лице с естествено излъчване; пудра, бронзант,хайлайтър за оформяне на контурите и ефекта на блясък с гримьор! Wild Fire и Wild Earth, 2 версии, за да създадете пълен грим и да постигнете безкраен външен вид!

Съдържание:
ОЧИ:
1 основа за грим
18 компактни сенки
3 холограмни сенки
3 кремообразни сенки за очи
2 двойни апликатора
1 кремообразна очна линия
3 вакса за вежди
1 двоен апликатор за очи и вежди
1 молив за очи
1 спирала

УСТНИ:

1 праймер
5 класически крем червила
10 бляскави крем червила
5 натурални крем червила
5 гланца за устни
Зона на смесване:
5 матови червила
5 матови червила, за да персонализирате цвета си
ЛИЦЕ:

4 Коректора
2 компактни ружа
2 бронзираща пудра
1 пудра
1 компактен хайлайтър
1 крем хайлайтър

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ СЪВЕТИ:

Нанесете коректор за перфектен, естествен и блестящ тен; изберете контур & strobing, за да изваете и подчертавате лицето си. Използвайте основа, а след това и най-леките сенки за очи в ъгъла на клепача, в центъра на окото или върху дъгата на веждите, за да създадете желани светлинни отражения. Използвайте средните нюанси с леки потупвания на клепача и по-тъмните нюанси, за да увеличите движението на окото и да го удължите оптично. Нанесете очната линия или моливчето за очи, очертайте прецизна линия от вътрешния ъгъл навън, следвайки естествената форма на окото и удължавайки леко движението, за да получите желания ефект на грима. Използвайте цветната вакса с ъгловата четка, за да оцветите и фиксирате веждите. Завършете грима на очите си, като нанесете спирала, започвайки от основата на миглите, която се придвижва към върховете в зигзагообразно движение. Използвайте основа за устни, после крем за устните, започвайки от центъра на горната си устна към ъглите и след това повторете върху долната устна, този път започвайки от ъглите и работейки към центъра.

Изберете своя завършек: Лъскав крем за устни: за жив цвят с винилов ефект.
Мат крем за устни: за сложен ефект кадифе.
натурален крем за устни: за деликатен и естествен ефект.
Класически крем за устни: за пълен цвят и меки устни.
Използвайте зоната на смесване, за да персонализирате цвета си, като смесвате основните цветове с кремовете с матови кремове за устни.Нанесете блясъка след крема за устни, в центъра на устните си, за 3D обем. Нанесете го навсякъде по устните си, за да ги направите ултра бляскави.

Произведено в Италия
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет