Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 11 от 21
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 30 June, 2018.

Pupa Слънцезащитно Олио за коса - 125ml

Модел слънцезащите
Производител Pupa
Цена: 37.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Pupa Супер олио за коса!
Защитава и преструктурира косата при излагане на слънце.
Чудесен начин да се насладите на слънцето!

Това лечение е необходима стъпка за защита на косата ви от слънчеви лъчи (UVA и UVB), морската вода и хлор. Неговите възстановителни качества работят върху накъсана и увредена коса, за да придадат блясък и здраве. Резултатът е непосредствен и косата ви ще бъде копринена и лесна за разресване. Много удобна за използване както върху мокра, така и суха коса. Това ще бъде най-добрият ви съюзник за това лято!

Защитава от хлора във водата.
Възстановява повредената или изтощена коса, възвръща блясъка и здравия и вид.

Структурата на тази формула покрива всеки косъм с филм, който защитава молекулите на кератин и меланин, предотвратявайки повреда и избледняване на цвета.,което го прави много подходящ за боядисани коси. Витамин Е има антиоксидантни и защитни качества. Маслото изглажда косъма и след употреба тя може лесно да бъде сресана. Напръскайте това масло върху дължината на косата - било мокра или суха - преди излагане на слънце. Повторете приложението често, особено след като сте плували.

Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени

Произведено в Италия