Горе

  • -28.6%
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 14 от 22
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 19 August, 2018.

Pupa Тонизиращ Масажен Крем за тяло с екстракт от Бамбук - 250ml

Модел крем
Производител Pupa
Цена: 21.00лв. 15.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

PUPA HOME SPA MASSAGE CREAM TONING ANTI FATIGUE - ТОНИЗИРАЩ МАСАЖЕН КРЕМ -250ml- Код 0TE013006E

Успокойте сетивата и кожата си с Тонизиращия Home Spa Massage Cream от PUPA. Кадифено-гладката, богата омекотяваща формула се абсорбира безпроблемно в кожата и е идеална за отпускащ масаж с ароматерапия.

Укрепен с екстракт от бамбук, кремът обвива кожата в успокояващ воал и хранителни вещества, оставяйки кожата тонизирана и балансирана. Хармонична комбинация от портокалово масло и кедрово дърво създават съживяващ аромат, който остава дълго. Кожата е еластична и омекотена, докато сетивата ви се презареждат.

Нанесете крем за масаж след вана или душ. Масажирайте цялото тяло с кръгови движения и особено в онези области, където кожата изглежда по-суха и дехидратирана. Нека кожата абсорбира продукта за няколко минути, преди да се облечете.

За пълна СПА терапия у дома, следвайте този уелнес ритуал:

Почиствайте кожата с маслото за душ и се насладете на интензивните аромати, освободени от масла за ароматерапия.
Използвайте солеви скраб два пъти седмично, разтривайте на влажна кожа, особено в тези области, където кожата е по-груба.
Нанасяйте Body Oil за еластична, мека и копринена кожа.
Благоприятно разпръсквайте ароматизирана вода върху цялото си тяло, за да се насладите напълно на полезните ароматерапевтични качества на етеричните масла.

Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени
Не омазнява кожата

Произведено в Италия