Горе

  • -24.1%
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 21 от 22
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 26 August, 2018.

Pupa Тонизиращо душ Олио за тяло с Бамбук и Бадемово масло-200ml

Модел Душ Олио
Производител Pupa
Цена: 29.00лв. 22.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

PUPA SHOWER OIL TONING ANTI-FATIGUE 200ML / ТОНИЗИРАЩО ДУШ ОЛИО - 0TE030A006

Тонизиращо Душ-Олио с екстракт от Бамбук и Бадемово Масло

Съвети за употреба: Налейте маслото за душ в мокрите ръце и смесете, докато се появи хубава емулсия, след което нанесете върху кожата на тялото и масажирайте. Изплакнете обилно с променлива студена и топла вода, за да постигнете по-голямо омекотяващо действие. Вдишвайте дълбоко за да се насладите на благотворния ефект на ароматерапевтичните масла.

Свойства: Богата текстура с високо съдържание на Бадемово Масло деликатно почиства кожата, като я оставя гладка, копринена и чудесно ароматизирана. Хармонична комбинация от портокалово масло и кедрово дърво създават съживяващ аромат, който остава дълго. Кожата е еластична и омекотена, докато сетивата ви се презареждат.Бамбуковият екстракт е тонизиращ и подхранващ. Бадемовото масло прави кожата изключително еластична. Основното лавандулово масло е релаксиращо и ребалансиращо

Насладете се на Спа-ефект у дома: Истинско мултисензорно удоволствие, благотворно за духа и тялото. Shower Oil превръща ежедневното вземане на душ в истински ритуал. Ободряващо и пречистващо зареждане за едно енергично начало на деня.

Почиствайте кожата с маслото за душ и се насладете на интензивните аромати, освободени от масла за ароматерапия.
Използвайте солеви скраб два пъти седмично, разтривайте на влажна кожа, особено в тези области, където кожата е по-груба.
Нанасяйте Body Oil за еластична, мека и копринена кожа.
Благоприятно разпръсквайте ароматизирана вода върху цялото си тяло, за да се насладите напълно на полезните ароматерапевтични качества на етеричните масла.

Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени


Произведено в Италия