Горе

  • -21.2%
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 3 от 8
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 18 August, 2018.

Pupa Успокояващ ексфолиант с екстракт от бял лотос и сол от Бали -350гр

Модел Скраб
Производител Pupa
Цена: 33.00лв. 26.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

PUPA SALT SCRUB SOOTHING MOISTURIZING 350GR / УСПОКОЯВАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ ЛОТУС И БЯЛА СОЛ ОТ БАЛИ - Код 00E2903D

Скраб която има интензивно ексфолиращо, изглаждащо и овлажняващо действие. Тя изчиства кожата добре, докато я овлажнява и я прави много мека.
Дренажното действие намалява отока и заоблеността, за силует, който изглежда постепенно по-малък. Ароматерапията на карамфиловото масло има успокояващ ефект и дава удивително усещане за непосредствена уелнес на тялото и ума.
Природните соли и бялата сол от Бали имат ексфолиращо, изглаждащо и овлажняващо действие. С екстракт от водни лилии кожата е хидратирана и еластична.

Внимателно смесете естествените соли с олио за тяло, като използвате мини шпатула, който ще намерите в опаковката. Масажирайте върху кожата на мокро тяло, търкайте особено в по-грубите места. Изплакнете обилно. Използвайте го на суха кожа за по-силно ексфолиращо действие. Препоръчваме Ви да я използвате два пъти седмично.
Да се ​​използва целогодишно, но особено препоръчително преди летния сезон да получите хомогенен тен или след почивка на плажа, за да възстановите кожата.
Не използвайте върху повредена, раздразнена или особено чувствителна кожа.

За пълна СПА терапия у дома, следвайте този уелнес ритуал:
Използвайте душ гел, за да почистите кожата и да се отдадете на интензивния аромат, освободен от масла за ароматерапия.
Използвайте солената скраб два пъти седмично; масажирайте го на мокра кожа и особено на по-груби места.
Нанесете Body Cream, меко и приятно докосване за цялото тяло.
Прекомерно разпръсквайте ароматизирана вода навсякъде по тялото си, за да получите най-доброто от ароматерапевтичните ползи от етеричните масла.

Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени

Произведено в Италия