Горе

  • -24.1%
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 18 от 22
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 26 August, 2018.

Pupa Успокояващо душ Олио за тяло с екстракт от водна лилия и Бадемово масло-200

Модел Душ Олио
Производител Pupa
Цена: 29.00лв. 22.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

PUPA SHOWER OIL SOOTHING MOISTURIZING 200ML / УСПОКОЯВАЩО ДУШ ОЛИО - Код 0TE030A003

Ободряващо Душ-Олио с екстракт от Кафяво Водорасло и Бадемово Масло

Съвети за употреба: Налейте маслото за душ в мокрите ръце и смесете, докато се появи хубава емулсия, след което нанесете върху кожата на тялото и масажирайте. Изплакнете обилно с променлива студена и топла вода, за да постигнете по-голямо омекотяващо действие. Вдишвайте дълбоко за да се насладите на благотворния ефект на ароматерапевтичните масла.

Свойства: Богата текстура с високо съдържание на Бадемово Масло деликатно почиства кожата, като я оставя гладка, копринена и чудесно ароматизирана. Бадемовото масло има известни омекотяващи качества, които подобряват еластичността на кожата. Под душа, благодарение на парата, скъпоценното масло от карамфил се освобождава, с успокояващ ефект, който отпуска тялото и ума. Екстрактът от водни лилии има овлажняващи, възстановяващи и омекотяващи свойства. Бадемовото масло дава изключителна еластичност на кожата. Естественото масло от карамфил има успокояващ ефект

Насладете се на Спа-ефект у дома: Истинско мултисензорно удоволствие, благотворно за духа и тялото. Shower Oil превръща ежедневното вземане на душ в истински ритуал. Ободряващо и пречистващо зареждане за едно енергично начало на деня.

Почиствайте кожата с маслото за душ и се насладете на интензивните аромати, освободени от масла за ароматерапия.
Използвайте солеви скраб два пъти седмично, разтривайте на влажна кожа, особено в тези области, където кожата е по-груба.
Нанасяйте Body Oil за еластична, мека и копринена кожа.
Благоприятно разпръсквайте ароматизирана вода върху цялото си тяло, за да се насладите напълно на полезните ароматерапевтични качества на етеричните масла.

Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени


Произведено в Италия