Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 7 от 12
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 06 October, 2022.

Pupa Vamp! Водоустойчив Молив за устни Charming Peony 007

Модел молив
Производител Pupa
Цена: 35.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

VAMP! LIP PENCIL
ВОДОУСТОЙЧИВ МОЛИВ ЗА 2 В 1: УСТНИ И КОНТУР
Продуктов код: 220105A007

Абсолютна плавност, максимална интензивност на цвета и дълготраен ефект – за един изключителен резултат.
Изключително лесен за нанасяне – плъзга се невероятно леко по устните, покрива ги с деликатен и комфортен филм, мигновено ги преобразява. Освобождаването на цвета е незабавно и хомогенно.
Ефектът е изключително дълготраен, устойчив е на пот и вода.
Може да се използва самостоятелно върху устните за да ги тонира с деликатен матов цвят или като основа за червилото – за да увеличи неговата дълготрайност. Специфична формула с „гел ефект“ с микс от летливи съставки и восъци.
Текстурата е особено гладка при нанасяне и подчертава яркостта на пигментите. Освобождаването на цвета е незабавно и хомогенно. Летливи агенти от ново поколение гарантират екстремна фиксация и перфектна устойчивост на вода и пот. Формулата е обогатена с активен агент за повишаване на обема.

Клинично и дерматологично тестван.
Без парабени.

УПОТРЕБА: Нанасяйте молива по контура на устните като започнете от центъра на горната устна към ъглите, очертавайки тънка непрекъсната линия, след това – върху долната като започнете от външните ъгли и завършите в центъра. Можете да го нанасяте и самостоятелно върху целите устни за да създадете деликатен цветен филм с матов финиш или като база преди червилото за да подсилите цвета и трайността му.