Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 81 от 88
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 18 July, 2020.

Pupa Whale 2 Грим Палитра Син Кит 010257A012

Модел грим
Производител Pupa
Цена: 37.00лв.
Коментари
WHALES-2

Ref. 010257A012

Съдържа продукти за грим на лицето, очите и устните. Компактни сенки за очи с мека, интензивно пигментирана и лесна за нюансиране текстура. Позволяват да се модулира резултата и да се създават уникални ефекти. Кремообразният хайлайтър подчертава изпъкналите зони на лицето.Гланцовите червила обличат устните в блясък, докато матовите с плътен цвят - в изискано кадифе. Ултраблестящият гланц придава сочност и обем на устните.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Лице

1 кремообразен хайлайтър

Очи

4 компактни сенки за очи
1 апликатор за сенки

Устни
4 гланцови червила
2 матови червила
1 гланц за устни

ГРИМ СЪВЕТИ:

Използвайте кремообразния хайлайтър за да създадете деликатни светлинни зони върху скулите, гръбчето на носа и над централната извивка на горната устна.
Нанесете светли сенки за очи във вътрешния ъгъл, в центъра на клепача и под арката на веждите за да създадете светли зони. Използвайте по-тъмните нюанси за да подчертаете външния ъгъл на окото и оптически да го издължите.
Нанесете червилото, като започнете от центъра на горната устна към ъглите и след това върху долната устна, като започнете обаче от ъглите към центъра.
Изберете своя финиш:
Гланцово червило: за блестящ цвят с ефект на винил.
Матово червило: за изтънчен кадифенен ефект.
Гланц за устни: нанесете гланца след червилото в центъра на устните за 3D- обем или самостоятелно върху целите устни за ултраблестящ ефект.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет