Горе

Ralph Lauren Big Pony 4 EDT парфюм за жени - без опаковка - 100ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 4 от 5
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 16 September, 2013.

Ralph Lauren Big Pony 4 EDT парфюм за жени - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Ralph Lauren
Цена: 55.00лв.
Коментари
Ралф Лорън пуска на пазара Big Pony Collection аромати само за жени. Линията предлага четири аромата, всеки от тях отговорящ на различни настроения и поводи. Първият аромат е СПОРТЕН, вторият - ЧУВСТВЕН, третият - "СВОБОДЕН ДУХ" - за жени, които са непокорни и независими, а четвъртият - СТИЛЕН - за жени, които са смели и динамични.

Изчистената компазиция е постигната чрез смесване само на две съставки, придаващи уникалност на колекцията с един наистина вдъхновяващ краен резултат.

Четирите нови парфюма ще се предлагат във флакони с подобна форма на тази на мъжките аромати, но с по-елегантен и издължен силует. Спортният дух и играта на контрасти са основната нишка в новия ароматен квартет за жени на Ralph Lauren. Флаконите са оформени в четири различни пастелни цветове и са номерирани с контрастни числа.

Ralph Lauren Big Pony 4 за жени е аромат с невероятен стил. Флаконът с виолетов цвят носи жълт номер 4-ри. Парфюмът е идеален за динамичните жени, готови да посрещнат всички предизвикателства. Той притежава флорално-ориенталска композиция, създадена от дива череша и амбър.

Ralph Lauren Big Pony 4 EDT парфюм за жени е лансиран 2012 година
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет