Горе

  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 10
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 13 January, 2024.

Ralph Lauren Big Pony 2 EDT за жени - 50ml

Модел EDT
Производител Ralph Lauren
Цена: 55.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Ралф Лорън пуска на пазара Big Pony Collection аромати само за жени. Линията предлага четири аромата, всеки от тях отговорящ на различни настроения и поводи. Първият аромат е СПОРТЕН, вторият - ЧУВСТВЕН, третият - "СВОБОДЕН ДУХ" - за жени, които са непокорни и независими, а четвъртият - СТИЛЕН - за жени, които са смели и динамични.

Изчистената компазиция е постигната чрез смесване само на две съставки, придаващи уникалност на колекцията с един наистина вдъхновяващ краен резултат.

Четирите нови парфюма ще се предлагат във флакони с подобна форма на тази на мъжките аромати, но с по-елегантен и издължен силует. Спортният дух и играта на контрасти са основната нишка в новия ароматен квартет за жени на Ralph Lauren. Флаконите са оформени в четири различни пастелни цветове и са номерирани с контрастни числа.

Ralph Lauren Big Pony 2 за жени ще се предлага в розов флакон със син номер 2 и представлява по своята същност чувствен парфюм за спонтанната и съблазнителна жена. Съставът на това издание е флорално-плодово-ориенталски като комбинира червената боровинка със зърна от тонка.

Ralph Lauren Big Pony 2 EDT парфюм за жени е лансиран 2012 година