Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 11
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 12 December, 2019.

Rochas Moustache Original 1949 EDT за мъже - без опаковка - 125ml

Модел без опаковка
Производител Rochas
Цена: 60.00лв.
Коментари
Създаден през 1949 г., MUSTACHE е създаден от Едмонд Рудницка. Името е вдъхновено от портрета на Ван Дак на Чарлз 1 от Англия, който се хвали с фини мустаци. Почти 70 години по-късно Interparfums решават да възобновят този емблематичен аромат, използвайки оригиналната формула за това завръщане. Първа, посветена на тези, които обичат винтидж и класически сокове: MUSTACHE ORIGINAL 1949, EAU DE TOILETTE.

ORIGINAL 1949 - "Невероятно съвременен ароматен EDT."

• Бергамот и лимон избухват във връхните нотки с прилив на свежест, изблик на светлина, напомнящ за пътуване до Калабрия. Това е едновременно възхитително и освежаващо.
• Изисканата нотка на чистата лавандула (като тази, която мъжете понякога добавят към ревера на якето си) съпровожда елегантността на Нероли и очарованието на Виолет. Тази съблазнителна нотка на сърцето се отличава и е ценна, без да е показна; и изненадващо младежка.
• Пачули, мъхове и бели мускуси осигуряват базовите нотки, простотата е най-добрата и красива тайна на аромата. Това е интимно, подходящо тонизиращо и просто непорочно.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет