Вверх

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предыдущий
Следующий
Товар 1 of 37
Товар был добавлен в наш каталог Monday 13 April, 2020.

Collistar Deep Moisturizing Day Icon Хидратиращ дневен крем - 50ml

Артикл крем
Производитель Collistar
Цена:   50.00лв.
Отзывы
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Истински крем за икони, обичан от милиони потребители. Уникалната му текстура се запазва непроменена, но нейната формула вече е още по-ефективна благодарение на изключителния хидратиращ и пълнещ Idro-Attiva® Complex и скъпоценния регенериращ, антиоксидант и детоксикиращ италиански екстракт от божур. Този концентриран, богат крем укрепва и защитава кожата и гарантира перфектна хидратация до 72 часа. Той незабавно успокоява кожата, свежда до минимум признаците на дехидратация и изплъзва лицето, оставяйки я светеща и гладка. Идеален за всички типове кожа, включително суха кожа.

Кожата се чувства веднага по-стегната и копринена, усещането за комфорт е незабавно и лицето изглежда свежо, светло и гладко. Използван редовно, продуктът стабилизира баланса на влагата в кожата, признаците на дехидратация изчезват и кожата става по-здрава, по-тонизирана и по-жизненоважна.