Вверх

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предыдущий
Следующий
Товар 3 of 4
Товар был добавлен в наш каталог Tuesday 22 January, 2019.

Hollister Wave EDT парфюм за мъже - без опаковка - 100ml

Артикл EDT
Производитель Hollister
Цена:   30.00лв.
Отзывы
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Дизайнерската къща на Hollister е част от търговската верига Hollister Company, която продава дрехи, насочени към млади мъже и жени. И двете компании са част от по-голямата модна компания Abercrombie & Fitch, която дава незабавна надеждност и престиж на млада марка и осигурява тестова площадка за някои аромати. Hollister пусна първата си колекция от аромати през 2011 г. със SoCal и SoCal for Men. И двата аромата извадиха на преден план светлия, свеж стил на Южна Калифорния.
Hollister ароматите са изработени от J.M. Hollister, за да придадат свежи, чисти аромати с широк спектър от високи нотки и слоеве. Къщата е пуснала множество аромати за жени за една година, като прави това през 2014 г. с пускането на Crescent Bay, Addison, Addison Sunrise, Gilly Hicks Girl, Gilly Hicks Summer и Malaia. Ароматите, изработени от Hollister за жените, обикновено съдържат леки нотки на флорални, цитрусови и плодови нотки, като баланс между свежи, чисти аромати и женственост. Ароматите, изработени от J.M. Hollister за мъжете, продължават традицията на дизайнерската къща за създаване на свежи, чисти аромати, които помагат да се пренесе един начин на живот и предоставят уникални смеси от цитрусови, пикантни и дървесни нотки.

Вземете пътуване до океана с Hollister Wave for Him Eau de Toilette, безгрижен аромат с леко хладно настроение.
Като свеж и енергичен ден, прекаран на плажа, този аромат ще пренесе своя гост до чист бял пясък и кристално чиста вода на бреговете на So Cal. Нейната вълнуваща ароматна мъгла над кожата като хладния бриз на океана, а чувствената му основа отбелязва топла кожа като слънцето.
Hollister Wave For Him се отваря с ярък и остър грейпфрут, подчертан с листа от бамбук. В сърцето на аромата се намира ароматна смес от скалисти кипариси, лавандула и слънчеви нероли, преди да изсъхне към Дрейф дърво, тонка и мускус, за да уловят топлината на залеза.

Връхни бележки: Грейпфрут, бамбукови листа
Сърдечни нотки: Кипарис, Лавандула, Нероли
Основа Забележки: Дрейф дърво, Тонка, Мускус