Вверх

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предыдущий
Следующий
Товар 4 of 4
Товар был добавлен в наш каталог Tuesday 22 January, 2019.

Hollister Wave 2 EDT парфюм за мъже - без опаковка - 100ml

Артикл EDT
Производитель Hollister
Цена:   30.00лв.
Отзывы
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Дизайнерската къща на Hollister е част от търговската верига Hollister Company, която продава дрехи, насочени към млади мъже и жени. И двете компании са част от по-голямата модна компания Abercrombie & Fitch, която дава незабавна надеждност и престиж на млада марка и осигурява тестова площадка за някои аромати. Hollister пусна първата си колекция от аромати през 2011 г. със SoCal и SoCal for Men. И двата аромата извадиха на преден план светлия, свеж стил на Южна Калифорния.
Hollister ароматите са изработени от J.M. Hollister, за да придадат свежи, чисти аромати с широк спектър от високи нотки и слоеве. Къщата е пуснала множество аромати за жени за една година, като прави това през 2014 г. с пускането на Crescent Bay, Addison, Addison Sunrise, Gilly Hicks Girl, Gilly Hicks Summer и Malaia. Ароматите, изработени от Hollister за жените, обикновено съдържат леки нотки на флорални, цитрусови и плодови нотки, като баланс между свежи, чисти аромати и женственост. Ароматите, изработени от J.M. Hollister за мъжете, продължават традицията на дизайнерската къща за създаване на свежи, чисти аромати, които помагат да се пренесе един начин на живот и предоставят уникални смеси от цитрусови, пикантни и дървесни нотки.

Приемете енергията на изненадващи усещания с Hollister Wave 2 For Him Eau de Toilette , приключенски аромат за мъже с лавандулови фасети.

Hollister Wave 2 For Him улавя невероятния хлад на калифорнийския начин на живот. Безгрижен и спонтанен, неговият топъл чувствен аромат бе направен за съвременния мъж, който обича да се вози на вълна от вълнение. Изпълнен с възможността за приключения, той е перфектният мач за този ободряващ аромат.
От първото пръскане, живият въздушен оркестър вдъхва живот в пикантните нюанси на пипер, като пробужда светлите лъчи на бергамота в горните нотки. Тъй като пикантността се бърка, хладните свежи нотки на лавандула освежават ароматното ядро на градински чай, което провокира топло, земно сухо от чувствената дървена основа.

Връхни бележки: жива въздушна струя, бял пипер, бергамот
Сърдечни нотки:лавандулова вода, градински чай, Здравец
Основни бележки: Сандалово дърво, мускус, дърво