Вверх

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предыдущий
Следующий
Товар 16 of 25
Товар был добавлен в наш каталог Friday 24 January, 2020.

Sergio Tacchini La Volee Лосион за тяло за жени - 200ml

Артикл Лосион
Производитель Sergio Tacchini
Цена:   23.00лв.
Отзывы
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

"Всеки ден е нов мач", предлага дизайнерската къща на Sergio Tacchini, която наскоро стартира Smash, мъжки аромат, който празнува "белия спорт" и чийто флакон е във формата на топка за тенис. Мъжкият папратов аромат, представен миналата година, е предназначен за мъже със спортен дух, които не се страхуват от предизвикателства и здравословна конкуренция.

През май 2018 г., под лиценза за Perfume Holding, Sergio Tacchini представи женски аромат като придружител на изданието за мъже. LA VOLEE е шипрово-цветно творчество, изпълнено с динамика, пикантни плодове и женствени цветя.

Съставът на Sergio Tacchini La Volee се отваря с плодова комбинация от личи и червен касис, които обясняват сложната женственост в сърцето, създадена от букет магнолия и розов цвят. Базата е дървесно-шипрова и чувствено мускусена, подчертавайки пачули, амброксан и мек мускус.

Връхни нотки:личи, червен касис
Средни нотки: роза, магнолия
Базови нотки: пачули, амброксан, мускус