Вверх

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предыдущий
Следующий
Товар 1 of 7
Товар был добавлен в наш каталог Wednesday 02 November, 2022.

The Merchant of Venice La Fenice Pour Femme EDP парфюм за жени - 100ml

Артикл EDP
Производитель The Merchant of Venice
Цена:   240.00лв.
Отзывы
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Семейство Видал, занимаващо се с изкуството на парфюмерията повече от век, признава необходимостта от културна луксозна марка, която да изрази уникалността на Венеция: The Merchant Of Venice.

The Merchant of Venice е марка, която има своя концептуален произход в древното изкуство на парфюмерията, произхождащо от Венеция и от нейната вековна търговия с Ориента.Линията е вдъхновена от „Муде“, морските търговски пътища, които покриват много голяма площ от Азия до Африка и към Европа до Северните морета. „Муде“ тръгва от Венеция и достига до много различни пристанища, които на свой ред са били дестинация на други търговски маршрути. Тези пристанища са били обменни центрове за суровини и готови продукти. Тази система позволи на Венецианската република да придобие знания и суровини, които иначе не би могла да получи директно от собствения си континент.
Чрез майстори занаятчии като Muschieri (парфюмеристи) и Saoneri (производители на сапун) са изобретени нови техники на производство, които правят венецианските парфюми и козметика много търсени продукти във всички кралски дворове в Европа.

Изисканият аромат, La Fenice Pour Femme, е обвит в класическия флакон от линията The Merchant of Venice, който е фино декориран с представителните цветове на Gran Teatro La Venice, на който е посветен ароматът. Венецианският търговец отдава почит на тази важна институция, като отразява типичните й цветове, синьо и златно. Цялостният дизайн е запечатан от скъпоценна малка верижка, която носи символа на Gran Teatro La Fenice и е увенчана със сатенена синя капачка.
Силно напудрено с глог, хелиотроп, бадемови цветя и зърна тонка, женственият аромат La Fenice се основава на примамлива ориенталска структура с определен характер на пудре. Пикантната и искряща мандарина осветява аромата и го прави едновременно женствен и определено чувствен. Туберозата и топлата базова нотка са подсилени от скъпоценни фасети от кедрово дърво и нюанси на ванилия.

Връхни нотки : глог, мандарина
Сърдечни нотки: Бадемово цвете, Хелиотроп, Тубероза
Базови нотки: Кедрово дърво, Тонка боб, Ванилия