Вверх

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предыдущий
Следующий
Товар 18 of 28
Товар был добавлен в наш каталог Wednesday 29 December, 2021.

Trussardi Donna Levriero Collection EDP Intense парфюм за жени - 100ml

Артикл EDP
Производитель Trussardi
Цена:   105.00лв.
Отзывы
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

За да отпразнува 100 години успех, Trussardi лансира две нови обонятелни творения през 2011 г., вдъхновени от емблематичните аромати от 80-те години: Trussardi Donna и Trussardi Uomo.
Стогодишните аромати вече са отправна точка за колекцията Levriero, лимитирана серия за подаръци и колекциониране. И в двата случая концентрацията е засилена: Eau de Parfum Intense за нея, Eau de Parfum за него. Бутилките и опаковките са уникални: като две малки скулптури, всяка от които се съдържа в златна кутия.

„Идеята за лукс и качество, която марката на хрътката е успяла да изрази във всички аспекти на съвременния живот, остана непроменена. Но сега тази черно-бяла история навлиза в царството на мечтите и магията. Започваме от ин ( черно) и ян (бяло), мъжко и женско начало, слънце и луна, светлина и сянка, положително и отрицателно, откровение и мистерия, горещо и студено, сила и лекота."

TRUSSARDI DONNA LEVRIERO EAU DE PARFUM INTENSE - Ароматът принадлежи към семейството на ориенталско-цветните аромати и е създаден от парфюмеристката Натали Лорсън. Главните нотки създават сияеща плодова аура с умело съчетание от юзу, лимон и водни плодове. Сърдечните нотки цъфтят с кадифената женственост на османтус, портокалов цвят, водни лилии и жасминов чай, докато базовите нотки освобождават дълбоката чувственост на дървесина: кедър, сандалово дърво, бяло пачули и ванилия.