Горе

Срокове за доставка

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Всички направени поръчки се потвърждават от служител на Parfumi.net на посочения от клиента телефон между 9:30 и 18:30 часа и се уточнява деня на доставката. Умоляваме клиенти, които в рамките на 24 часа след поръчка, не са получили обратна връзка от наш служител да се обадят на посочения телефон 0886 100 352.

Поръчки и заявки направени в неработни дни се обработват в първия работен ден.

София–град
- поръчки направени до 10:00 часа всеки работен ден от понеделник до петък, в зависимост от избора на клиента, доставката се извършва същия ден или на следващия ден.

- поръчки направени след 10:00 часа от понеделник до четвъртък доставката се извършва на следващия работен ден. Доставката се извършва в работен ден между 9:30 и 18:00 часа.

Фиксиран час за доставка в диапазона 9:30 до 18:00 се заплаща допълнително.
Доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес – 6-7лв (за продукт до 60лв и тегло до 1кг.)

Доставката се извършва стандартно от един до три работни дни.

Информация за номер на товарителницата с която е изпратена стоката получавате на посочен от вас email адрес веднага след като пратката Ви бъде предадена на куриера.

КАСОВ БОН

За направеното от клиента плащане, пощенският оператор извършил доставката, издава разписка за пощенски паричен превод със стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки.
В случай, че не сте получили този документ можете да се обърнете директно към куриера извършил доставката към вас или към офисите на куриерската фирма.
Екипът на ХЕСЪП ЕООД, ще се отнесе с уважение към всеки клиент закупил продукт от сайта, независимо дали има (пази), съответната разписка за пощенски паричен превод.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА:

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

1. Запазена оригинална опаковка (чл. 50, ал. 1 от ЗЗП)
2. Не са налице повреди по опаковката.
3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

ЦЕЛИЯТ ЕКИП НА ПАРФЮМИ.НЕТ ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!
Продължи