Горе

Срокове за доставка

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Всички направени поръчки се потвърждават от служител на Parfumi.net на посочения от клиента телефон между 9:30 и 18:00 часа и се уточнява деня на доставката. Умоляваме клиенти, които в рамките на 24 часа след поръчка, не са получили обратна връзка от наш служител да се обадят на посочения телефон 0886 100 352.

Поръчки и заявки направени в неработни дни се обработват в първия работен ден.

София–град
- поръчки направени до 10:00 часа всеки работен ден от понеделник до петък, в зависимост от избора на клиента, доставката се извършва същия ден или на следващия ден.

- поръчки направени след 10:00 часа от понеделник до четвъртък доставката се извършва на следващия работен ден. Доставката се извършва в работен ден между 9:30 и 18:00 часа.

Фиксиран час за доставка в диапазона 9:30 до 18:00 се заплаща допълнително.
Доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес – 5-6лв (за продукт до 50лв и тегло до 1кг.)

Доставката се извършва стандартно от един до три работни дни.

Информация за номер на товарителницата с която е изпратена стоката получавате на посочен от вас email адрес веднага след като пратката Ви бъде предадена на куриера. При поръчка на 3 (три) продукта от сайта ни - безплатна доставка до офис на Еконт Експрес в България.

КАСОВ БОН

За направеното от клиента плащане, пощенският оператор извършил доставката, издава разписка за пощенски паричен превод със стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки.
В случай, че не сте получили този документ можете да се обърнете директно към куриера извършил доставката към вас или към офисите на куриерската фирма.
Екипа на ХЕСЪП ЕООД, ще се отнесе с уважение към всеки клиент закупил продукт от сайта, независимо дали има (пази), съответната разписка за пощенски паричен превод.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА:

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

1. Запазена оригинална опаковка (чл. 50, ал. 1 от ЗЗП)
2. Не са налице повреди по опаковката.
3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

ЦЕЛИЯТ ЕКИП НА ПАРФЮМИ.НЕТ ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!
Продължи