Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 11
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 28 September, 2022.

Sisley Eau du Soir EDP парфюм за жени - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Sisley
Цена: 195.00лв.
Коментари
Eau du Soir е вторият парфюм на къща Sisley и е женствен, елегантен и вечен. Неговата сложна и богата композиция се основава на перфектна хармония от контрастни линии: свежи цитруси, чувствени цветя, топъл кехлибар и мускус. Бутилката със златна запушалка (направена от 18-каратово злато) е проектирана от полския скулптор Bronisław Krzysztof.

Връхните нотки са мандарина, грейпфрут, смърч и карамфил. Сърцето се състои от серинго, жасмин, роза и момина сълза. Мускус, кехлибар и пачули са в основата.

Графиня Isabelle d’Ornano получава Eau de Soir като подарък от съпруга си, граф Hubert d’Ornano през 1990 г. Графът създава уникална флорална композиция, в центъра на която е испанското цвете серинга. Неговият аромат, както в случая на много други видове бели цветя, излъчва интензивен аромат през нощния въздух и привлича нощни пеперуди да го опрашват. Парфюмът е създаден, за да напомня на графинята за нейното детство в Испания. Името е избрано заради night flower seringe (на френски soir означава вечер). Няколко години Eau de Soir е бил личен парфюм на графинята и едва през 1999 г., след като нейна приятелка я убеждава, той е пуснат на пазара.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет