Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 6 от 8
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 24 January, 2020.

Stella McCartney Stella Eau de Toilette за жени - без опаковка - 100ml.

Модел без опаковка
Производител Stella McCartney
Цена: 66.00лв.
Коментари
Модната дизайнерка Stella McCartney рестартира първия си аромат, Stella от 2003 г., през 2014 г. Стела, модерен аромат на рози, остана непроменен, докато видът на бутилката и кутията бяха преработени. През април 2015 г. излиза новата му версия - Stella Eau de Toilette.

„Историята на ароматите STELLA се разгръща около силен женствен мотив на розата - гледайки на това цвете по нов начин, за да отпразнуваме съвременната жена. Тоалетната вода STELLA е свързана с естествена увереност, която също е младежка и сияйна “, казва Стела Макартни.

Stella Eau de Toilette е свеж и искрящ аромат на градинска роза. Той съдържа същите нотки на кехлибар и роза като оригинала, но включва допълнителни акорди от замразени лимон, мандарина, фрезия, божур и виолетови листа. Отваря се с пресен мандарин и замразен лимон, балансиран с воднисти тонове на фрезия, за да създаде меко, росно усещане. Цветното сърце на българската розова есенция с хрупкави виолетови листа и нежни листенца от божур, внася свежест в аромата, а кехлибарените нотки на грис разкриват мъжествен тон.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет