Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 14 от 23
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 21 November, 2022.

The House of Oud Cypress Shade EDP унисекс парфюм - 75ml

Модел EDP
Производител The House Of Oud
Цена: 215.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

Сянката, хвърлена от клоните на кипарис, носи момент на облекчение и освежава душата. Символът на вечността и женската красота се поддава на рисуване на най-чистите връзки между мъжа и жената, независимо дали тази жена е дъщеря, другар или приятел. Изненадващ акварел тонизира силите на най-пищната природа с деликатността на безкрайността, позлатен и сияещ ярко. Времето на увереността минава в прегръдките на природата, крачейки бавно в сянката на редица зелени кипариси.
CYPRESS SHADE е убежището на една вечна връзка.

Връхни нотки: Лимон, бергамот, бадиан, мандарина
Средни нотки: Петитгрейн, мимоза, кориандър, мента
Базови нотки: Кедрово дърво от Мадагаскар, ветивер, ириански уд