Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 5 от 15
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 05 December, 2020.

The House of Oud Get The Feeling EDP унисекс парфюм - 75ml

Модел EDP
Производител The House Of Oud
Цена: 210.00лв.
Коментари
THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

Get the Feelingни дава подарък от нови перспективи, докато се настаняваме удобно на сцената на честта. Светлините угасват и ние се поддаваме на пеенето, въображението ни се активира и пълноценният, поглъщащ глас на Гуидо Локонсоло, талантливият герой на най-новите обонятелни творения от THoO, ни пренася в далечни места.
Оригинална обонятелна партитура, посветена на оперната музика и създадена от майстор парфюмерист Маурицио Черица, трогателна, интимна и добре балансирана композиция. Подобно на дълбок и мъжествен глас, той достига право към сърцето. Пищните нотки на Давана, Кориандър и Амбрет генерират обонятелни виртуозности, които се задържат от главата до основата. Джинджифил, лимон и бергамот създават цитрусови изтичания, които вдъхват сила. Пачули, плодове от хвойна и скъпоценни гори създават чувственост, създавайки незабравим аромат.

Връхни нотки: Пресен джинджифил, сицилиански лимон, розов пипер, калабрийски бергамот, водни акценти
Сърце: Кардамон, Давана, римска лайка, кориандър, корен на Анджелика
Основа: Пачули, плодове от хвойна, абсолютна амбрета, скъпоценни гори
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет