Горе

  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 5 от 12
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 05 December, 2020.

The House of Oud Grape Perls EDP унисекс парфюм - 75ml

Модел EDP
Производител The House Of Oud
Цена: 175.00лв.
Коментари
THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

Когато вятърът духа и отваря вратите на есента, миризмата на зряло грозде се носи отдалеч, завладявайки сетивата ни със сладкия си парфюм и съвършенството на своите перли, докато целува устните на онзи, който се наслаждава на събраните му плодове. Радостта от живота се вкопчва във влакната и се прелива в хиляди нюанси на цвета, от злато до най-дълбоката виолетова и след това отново, до цвета на смях и веселие.
GRAPE PEARL е песента на живота и положителната енергия, която вибрира вътре.
Grape Pearls от The House of Oud е аромат на флорални плодови гурме нотки за жени и мъже.

Връхни нотки: боровинките и флорални нотки;
Сърце: грозде, роза, кафе и гроздови листа;
Основа: ванилия, бял мускус и кехлибар.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет