Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 7 от 15
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 05 December, 2020.

The House of Oud Just Before EDP унисекс парфюм - 75ml

Модел EDP
Производител The House Of Oud
Цена: 210.00лв.
Коментари
THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

Just Before е събиращата се мъгла на очакванията. Тя се простира в копнеж и стремеж. Проекция на разкрепостено въображение, което придобива тяло и се превръща в страст, съдържа колчан на вълнение, желание, което се формира от въображението, докато една мисъл преследва друга. Just Before да улови момента преди целувка, кожата, която галите, дъхът ви, който се смесва. Това е моментът, в който сме обгърнати от творческа енергия, когато безкрайните възможности се обединяват в една единствена стрела, насочена към окото. И преди този момент да удари, той дублира сърдечните ни удари, разтваря мислите ни и смесва емоциите ни.
Just Before е желанието да постигнем желанията, които се стремим да постигнем всеки път, но никога не стигаме напълно.

Букетът обявява своето пристигане със свежестта на бергамота, в съответствие със сочната изразителност на лимона и острия характер на шафрана. Ето как идеите са концентрирани заедно, началото на очакванията. С чувствено, прегърнато сърце, мисълта се превръща в действие: Смирна сега започва танца си с Иланг-Иланг на фона на Пало Санто, същността, използвана от шаманите на инките в техните религиозни ритуали. Основата, сърцераздирателна и с неизмерима дълбочина, има сладостта на ванилия и страстта на сандаловото дърво, напомняйки, че истинското удоволствие от очакванията в крайна сметка е в очакването.

Връхни нотки: Бергамот, лимон, шафран
Сърце: Пало Санто, Иланг-Иланг, Смирна
Основа: Ванилия, бензоин, кехлибар, сандалово дърво
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет