Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 15
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 05 December, 2020.

The House of Oud Keep Glazed EDP унисекс парфюм - 75ml

Модел EDP
Производител The House Of Oud
Цена: 210.00лв.
Коментари
THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

House of the Oud за новия, пети аромат, избира сладкарницата и сетивата се сливат във вкусно и незабравимо пътешествие.
Keep Glazed, аромат на новото обонятелно подразделение на THoO, е роден в сътрудничество с Ксения Пенкина, известна канадска сладкарка, умело интерпретирана от Андреа Казоти и синтезирана от творческия гений на Кристиан Калабро.

Петият аромат ни залива от смелия и вкусен аромат на тропически плодове чрез съставки като манго, кокос, джинджифил и лимон. Благодарение на вдъхновенията на Ксения Пенкина, умело интерпретирани от Андреа Касоти и синтезирани от творческия гений на Кристиан Калабро, ще можем да преживеем сладка лятна дегустация във визуализация, изкушение за небцето и носа, затова ще искаме да разширим интимния момент да опитате аромат „сладкарница“. Жив и слънчев аромат, затворен в емблематичната ръчно рисувана бутилка, която внушава със своите меки цветове и оригинални тонове, свежа обонятелна текстура с живи нотки и неустоими съставки.
Keep Glazed ни отваря с перфектното съчетание на леден лимон и сочно манго, обгърнато от сърце от сметана и кокос, хрупкаво благодарение на вкусна джинджифилова трохичка. Композицията завършва с нотка плодов мускус и скъпоценни дървета.

Връхни нотки: Замразени лимон, манго, ягодови листа
Сърце: Шантили крем, кокосово рапе, джинджифил
Основа: Плодов мускус, скъпоценни гори
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет