Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 10 от 15
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 05 December, 2020.

The House of Oud Up to the Moon EDP унисекс парфюм - 75ml

Модел EDP
Производител The House Of Oud
Цена: 210.00лв.
Коментари
THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

Нов обонятелен сценарий от THoO, мощен и омагьосващ аромат, който удря и свързва, като острите нотки на грузинското сопрано Нино Мачаидзе.
Доверяваме се на новия аромат Up to the Moon, за да открием високите, плътни нотки на сопраното Нино Мачаидзе, един от най-изявените таланти на международната сцена, който заедно с Парфюмерите Карло Риберо и Кристиан Калабро притежават великолепно транскрибира живите емоции на гласа й, обединявайки всички умения и енергия на главния герой в един акорд.

Up to the Moon описва щедро нюансирания глас на Нино: красив, чувствен, решителен и харизматичен. Малиновата нотка подчертава нейната жизненост, а ексклузивният пленен Pear Breeze добавя устойчива плодовитост. Кехлибар, Амбрет и Ванилия правят основата възвишена, за дългогодишни овации.

Връхни нотки: Фиорентински ирис, касис, розов грейпфрут, нероли, круша бриз
Сърце: Дамаска роза, жасмин Самбак, магнолия
Основа: Абсолютна малина, абсолютна амбрета, кехлибар, сандал от Майсур Индия, ванилия Мадагаскар (CO2), плодови мускуси
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет