Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 11 от 15
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 05 December, 2020.

The House of Oud Wonderly EDP унисекс парфюм - 75ml

Модел EDP
Производител The House Of Oud
Цена: 210.00лв.
Коментари
THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

Wonderlyе гледна точка. Всичко изключително е, което се разказва от пустинята, когато снегът пада на земята. Очите ти се отварят широко. Поемаш дъх. Изглежда, че гравитацията е спряна, докато възторгът и учудването се разпространяват в отговор на толкова рядко събитие и на съзнанието, че дори само да му бъде позволено да го изживее е страхотен подарък. Точно както в уникален, неочакван и напълно непредсказуем момент, магията се оформя пред очите ви, завладявайки ви със своята рядка красота. Нищо не е невъзможно. Неочакваното може да се случи.

Връхни нотки: Годжи бери, кайсия
Сърце: Африкански нероли, бадемово цвете, жасмин Sambac
Основа: Кедър от Вирджиния, бетон италиански ирис, сандалово дърво Майсур, смирна от Синай, космона, ванилия от Мадагаскар, йеменски тамян
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет