Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 7
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 02 November, 2022.

The Merchant of Venice La Fenice My Pearls Concentree EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител The Merchant of Venice
Цена: 290.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Семейство Видал, занимаващо се с изкуството на парфюмерията повече от век, признава необходимостта от културна луксозна марка, която да изрази уникалността на Венеция: The Merchant Of Venice.

The Merchant of Venice е марка, която има своя концептуален произход в древното изкуство на парфюмерията, произхождащо от Венеция и от нейната вековна търговия с Ориента.Линията е вдъхновена от „Муде“, морските търговски пътища, които покриват много голяма площ от Азия до Африка и към Европа до Северните морета. „Муде“ тръгва от Венеция и достига до много различни пристанища, които на свой ред са били дестинация на други търговски маршрути. Тези пристанища са били обменни центрове за суровини и готови продукти. Тази система позволи на Венецианската република да придобие знания и суровини, които иначе не би могла да получи директно от собствения си континент.
Чрез майстори занаятчии като Muschieri (парфюмеристи) и Saoneri (производители на сапун) са изобретени нови техники на производство, които правят венецианските парфюми и козметика много търсени продукти във всички кралски дворове в Европа.

My Pearls е вдъхновен от скъпоценността на перлата, символ на женствеността, обичан от великите сопрани, които са стъпили на сцената на Gran Teatro La Fenice.
Елегантна бутилка, която съдържа флорален, прахообразен и мускусен аромат, характеризиращ се с деликатни и меки нотки на бели цветя, за да отдаде почит на Венецианския театър и неговите престижни изпълнителки.

Леко напудреното заминаване е честване на най-известната опера, свързана с Гран Театро Ла Фениче: Травиата. Главният герой, Виолета, е припомнен от особен акорд на дива теменужка, съчетан с плодови нотки на касис и розов пипер, които носят нотка на модерност. Букетът от сладки бели цветя перфектно се слива със зелени фасети от розови листенца, които озаряват композицията. И накрая, кремообразна и обгръщаща основа от зърна тонка и сандалово дърво се комбинира с флорални и плодови мускусни акорди, за да се получи деликатен и сияен дълготраен с уникална елегантност.

Връхни нотки : Пъпки от касис Абсолют, Розов пипер,Акорд на дива теменужка
Сърдечни нотки: Rosyfolia, Букет бели цветя
Базови нотки: Кедрово дърво, махоний, Сандалово дърво, Силколид, Тонка боб