Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 5 от 7
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 02 November, 2022.

The Merchant of Venice Murano Suave Petals EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител The Merchant of Venice
Цена: 200.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Семейство Видал, занимаващо се с изкуството на парфюмерията повече от век, признава необходимостта от културна луксозна марка, която да изрази уникалността на Венеция: The Merchant Of Venice.

The Merchant of Venice е марка, която има своя концептуален произход в древното изкуство на парфюмерията, произхождащо от Венеция и от нейната вековна търговия с Ориента.Линията е вдъхновена от „Муде“, морските търговски пътища, които покриват много голяма площ от Азия до Африка и към Европа до Северните морета. „Муде“ тръгва от Венеция и достига до много различни пристанища, които на свой ред са били дестинация на други търговски маршрути. Тези пристанища са били обменни центрове за суровини и готови продукти. Тази система позволи на Венецианската република да придобие знания и суровини, които иначе не би могла да получи директно от собствения си континент.
Чрез майстори занаятчии като Muschieri (парфюмеристи) и Saoneri (производители на сапун) са изобретени нови техники на производство, които правят венецианските парфюми и козметика много търсени продукти във всички кралски дворове в Европа.

Ароматът Suave Petals е оцветен в кадифен розов десен, който наподобява деликатната женственост на цветовете на роза и праскова, съдържащи се в него. Кръглата женствена форма е допълнително украсена със златен пискюл около врата и елегантна бяла полупрозрачна шапка, която напомня за търговската дейност на La Serenissima чрез розата на ветровете, гравирана в нея. Деликатният флакон на парфюма Suave Petals напомня древното муранско стъкло. Благодарение на розовия цвят, той напомня за женствеността и деликатността на прасковените цветове, съдържащи се в аромата. Suave Petals е вдъхновен от търговския път "Muda delle Acque Morte".

Връхни нотки : Ябълка, бергамот, нектарина, ананас
Сърдечни нотки: Портокалов цвят, тубероза, бяла роза
Базови нотки: мускус, пачули, сандалово дърво, ванилия