Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 17
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 12 November, 2017.

Thierry Mugler Aura EDP парфюм за жени - без опаковка - 90ml

Модел без опаковка
Производител Thierry Mugler
Цена: 120.00лв.
Коментари
Новият парфюм AURA от Mugler излиза към края на юни - началото на юли 2017 г. Времето изглежда идеално за зелен аромат, както е визуализирано в дизайна на рекламите и флакона.

Thierry Mugler винаги е бил пример за страхотна парфюмерия, която предлага шедьоври, както и за успешен бизнес с парфюми. Загубихме следите на фланкиращите аромати на стълбовете, но всъщност има само 5 основни аромати на Mugler, ако оставим специалните им колекции настрани. Всеки един от тях е не само стълб на къщата, те са важни и за историята на парфюмите като цяло и клиентите им се възхищават . Те са красиво изработени отвътре и отвън и много уникални по отношение на външния им вид. Една обща характеристика на техния дизайн обаче може да бъде посочена - всички те изглеждат извънземни.

Новият вид Aura отговаря на стила на Mugler: интригуващо цветово единство, характерно стъкло, съчетано с метални детайли. Красиво изработените парфюми "Womanity" и "Alien" ми се струват мигновени.
Всеки един от основните аромати на Mugler има интрига, скрита в дълбочината на дръзката комбинация от неговите споразумения и материали: Angel отвори забранените врати на ултра сладката парфюмерия, Womanity експериментира с доста рискови миризми и вкусове и A * Men въведе нетрадиционни сладки аромати на мъжкото разделение в парфюмерията.

Ако погледнем зелената бутилка, аромата и рекламата на Аватар, можем да заключим, че Аура е зелен аромат, но никога не можеш да бъдеш сигурен с Mugler! Мога само да се надявам, че след сладка бомба, флорална експлозия, ние получаваме нещо зелено, което е толкова силно, колкото и всеки друг аромат на Mugler. Можете да се оплачете от всичко и дори да мразите определен парфюм на Mugler, но никога няма да можете да се оплачете от слабостта му.

Основни бележки:нотки на зелен ревен,тигрова лиана,ванилия Бурбон, портокалов цвят,wolfwood
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет