Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 18
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 15 October, 2020.

Thierry Mugler Les Exceptions Cuir Impertinent EDP унисекс парфюм - 80ml.

Модел EDP
Производител Thierry Mugler
Цена: 190.00лв.
Коментари
Изследване на нови пътища, смесване на жанрове и смело създаване на невероятни комбинации ... Вдъхновен от създателя му Тиери Мюлер, който отхвърля съответствието, за да създаде свой собствен свят, Les Exceptions преосмисля онези велики обонятелни семейства на La Belle Parfumerie, за да постигне необикновеното .
Mugler скъсва с класическите структури благодарение на креативните и дързостни комбинации, които включват неочаквана съставка. Най-красивите материали започват да отнемат живот, като се сблъскват и смесват в опияняваща колекция от аромати с най-изключителния характер. Типичното майсторство на MUGLER.

Les Exceptions - Cuir Impertinent -Разрушително, пристрастяващо, неочаквано. Внасяне на ново обонятелно изживяване в аромата. Опушеността на дъбената кожа среща неочакваната експлозия на звездния анасон, за да създаде уникален аромат. Парфюмирайте се с дръзка, нагла чувственост. Вдъхновената от арт деко бутилка демонстрира архитектурна елегантност, която MUGLER е направил своя собствена.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет