Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 5 от 6
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 26 March, 2021.

Tom Ford Beau de Jour EDP парфюм за мъже - 50ml

Модел EDP
Производител Tom Ford
Цена: 200.00лв.
Коментари
Ароматът за перфектно поддържания джентълмен Tom Ford Beau de Jour, пуснат през 2019 г. за частната линия на Tom Ford, ще се предлага вече в нови флакони от края на януари 2020 г. Най-новият флакон е проектиран като комбинация от няколко популярни творения на Tom Ford: цилиндричната форма на флакона е същата като Metallique и Ombre Leather, докато стъклото е матирано с емблематичната оребрена елегантност на линията Tom Ford Signature. Цветът на течността е светло зелен.

Новият Beau de Jour, според къщата на Том Форд, е класически, остър, невероятен!

Beau de Jour представя перфектно поддържания джентълмен, който обмисля всеки детайл. Той показва най-добрата версия на себе си пред света, но под повърхността има нещо по-дълбоко, освежаващо и възвишено във всичките му слоеве.

Свежо начало на Лавандула от Прованс представя чистите и пламенни аспекти на аромата на Beau de Jour. Прохладният и освежаващ отвор се усилва допълнително с вливане на енергичен хибрид от лавандула.

Сърцевината бие с билковото отражение на африканския розмарин и флорално зеления здравец с неговия фин ментов нюанс, мощен контраст на кожената топлина на дъбовия мъх и електрическото зелено на босилека.

Пачули и Амбър създават земна основа от сияйно дърво и чувствена мускусна топлина, допълнително издигайки освежаващата представа за мъжествеността на Beau de Jour през финала. "
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет