Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 8 от 10
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 07 February, 2024.

Tom Ford Cafe Rose EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Tom Ford
Цена: 340.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Ароматът на кафе се носи във въздуха и ухае на рози. да Изненадващо е, но те кара да искаш повече, завладяващо е, но и успокояващо, защото CAFÉ ROSE е точно като любовта, любов родена от страст и добре премерени дози българска и турска роза и сандалово дърво, пачули и тамян. И най-доброто време да излеете кожата си с такова розово кафе е винаги, когато искате да покажете колко много обичате да оставите собствените си избори да ви съблазнят.
Началото е доминирано от акорди на турска роза и кафе, които разкриват чувствената си дълбочина и загатват цялостното звучене на парфюмната вода. В сърцето към турската роза се присъединява и българска и заедно с иланг-иланг затуптява пищният цветен характер на уханието. Пикантното дуо от кардамон и кориандър придава искра, а пачули – топло, землисто усещане. Накрая цялата ароматна композиция е завършена от опияняващо сандалово дърво и тамян.

Връхни нотки: турска роза, кафе
Средни нотки: българска роза, пачули, кардамон, иланг-иланг, кориандър
Базови нотки: тамян, сандалово дърво.