Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 7 от 10
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 07 February, 2024.

Tom Ford Metallique EDP парфюм за жени -без опаковка- 100ml

Модел без опаковка
Производител Tom Ford
Цена: 240.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Оставете се да бъдете очаровани от силно пристрастяващ аромат. Смел и пълен с решителност. Точно такъв е дамският парфюм Tom Ford Metallique. Флорално-алдехидната композиция на аромата олицетворява женствеността – модерна, пулсираща и цъфтяща. В началото на аромата ще сте развълнувани от цитрусов бергамот с щипка розов пипер и масло Orupur®. Следват алдехидите - с много лек дъх, което създава усещането за втора кожа. След известно време, метално охлаждащия увод среща бял глог и хелиотропни цветя. Основата на парфюмната композиция се състои от затоплящи нотки на амбрета и перуански балсам, които създават ярък контраст с прохладното въведение. Не търкайте кожата си след нанасяне на аромата, за да може ароматът да се развие добре.
Tom Ford Metallique разкрива красотата на метала, не само благодарение на парфюмната си композиция. Перфектно гладка сребърна бутилка със златен етикет и капачка перфектно подчертава характера на този сияен женствен аромат.

Връхни нотки: алдехиди, бергамот, розов пипер
Средни нотки: глог, момина сълза, хелиотроп
Базови нотки:Амбрет, перуански балсам, ванилия, сандалово дърво

Tom Ford Metallique EDP парфюмна вода за жени стартира през 2019 година.