Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 6
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 12 November, 2022.

Tous Love Moments EDT за жени - 50ml

Модел EDT
Производител Tous
Цена: 23.85€
Коментари
Tous е испанска бижутерия, основана през 1920 г. от Салвадор Тус Блеви и съпругата му Тереза Понса Мас. Първоначално фокусирани върху ремонт на часовници, тяхната малка работилница постепенно преминава към бижута.
През 1965 г. Салвадор Тус, син на основателя, се жени за Роза Ориол. Младежите съчетават своите таланти, опит и креативност в развитието на бижутата. През 1985 г. фирменият дизайн на "мече" е разработен от Роза Ориол, вдъхновен от плюшено мече, която видяла на пътуванията си и търсела да го възпроизведе в злато.
Успехът на мечката Tous - много добър чар за мнозина - позволи на компанията да се разшири в международен мащаб.Tous мечка винаги присъства в колекциите си под някаква форма.
Tous остава семеен бизнес днес. Роза, Алба, Лора и Марта - са се присъединили към компанията между 1987 и 1992 г. Към настоящия момент марката има повече от 380 магазина в 45 страни на пет континента.

Днес Tous предлага наред с бижутерията и бебешка и детска екипировка, чанти и малки аксесоари. Аромати и козметика са добавени към Tous предлагането което започва през 2002 година. Tous си партнира с испанската ароматна компания Perfumes y Disenos и първият аромат на компанията, Tous Eau de Toilette for Women, беше пуснат в бутилка, покрита с меча Tous капачка , Много аромати в колекцията включват логото на мечетата на подписа в опаковката или бутилката.
Дизайнер Tous има 35 парфюма в своята ароматна база. Най-ранното издание е създадено през 2002 г., а най-новото е от 2018 г.

През 2014 г. испанската къща Tous представя аромата на име Tous Love, който се излъчва с любов, радост от живота и скъпоценни моменти, изпълнени с изненади и романтични емоции. "Любовта е вълнуващата игра, която осигурява неустоим чар и щастие, плаващи във въздуха" - обогатява сърцето на всички и осигурява уникално усещане за удоволствие и удовлетворение за всеки човек. Новият парфюм Tous Love е съставен, за да предаде веселото усещане за пеперуди в стомаха, романтична мечта и щастие, със състав, който съчетава флорално-плодови есенции, пълни с очарователни слоеве.

Tous Love е подписана от парфюмериста Софи Лабе, която също е композирала ароматите Tous Touch (2006) и Tous Touch Flower Edition (2014) за тази къща. Топ нотки на Tous Love ни съблазняват с коктейл от светли цитруси, съчетани с искрящ розов грейпфрут и розов пипер. Сърцето на композицията смесва плодови аромати на малина с флорални аромати на виолетки и момина сълза, на базата на прахообразен ирис и кремообразна връзка от сандалово дърво, кедър и мускус.