Горе

Trussardi Amber Oud EDP парфюм за мъже - 100ml.
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 15 от 22
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 13 January, 2018.

Trussardi Amber Oud EDP парфюм за мъже - 100ml.

Модел EDP
Производител Trussardi
Цена: 77.00лв.
Коментари
Trussardi Amber Oud е луксозен ориенталско-дървесен мъжки парфюм с мек ореол от марката Trussardi. Величието на пясъчните дюни и златният нагорещен от слънцето пясък, мълчанието на древния град, който при изгрев и залез сякаш живее свой загадъчна живот – всичко това е въплътено в парфюма.

В състава са използвани две от най-редките, скъпи и висококачествени парфюмни съставки: уд и кехлибар. За удът от Ориента се носят легенди, а на кехлибарът са приписвани мистични свойства и е наричан "капка от слънцето", "душата на тигъра", "вкаменена светлина" и "твърд мед". Заедно те представляват невероятен аромат, достоен за владетели и кралски особи.
Началото на пирамидата звучи ярко с освежаващи акценти лимон и здравец на фона на нежен розов пипер, смесващ се със смолисто елеми. Интензивното и съблазнително сърце разкрива загадъчна смес от опушен тамян, пикантен бензоин и сладък уд. Изпълнена с топла чувственост и тайнственост базата дава магичен баланс между мъжкото (ветивер, пачули и кожа) и женското (кехлибар) ароматно начало.

Trussardi Amber Oud EDP парфюм за мъже е нов парфюм лансиран 2016 година.
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет