Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 25 от 28
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 05 July, 2022.

Trussardi Pure Jasmine EDP парфюм за жени - 30ml

Модел EDP
Производител Trussardi
Цена: 63.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Trussardi обявява пускането на "нова парфюмна вода за емблематични жени", наречена Trussardi Pure Jasmine. Това е ново допълнение към женската колекция Trussardi и е посветено на ценностите на съвременната женственост. Pure Jasmine е специално създаден за жени, родени през 80-те години на миналия век и които разбират, че днешната феминистка означава "следване на правилата на поведение и език, основани на индивидуализъм, устойчивост и приобщаване", според марката.

Pure Jasmine принадлежи към семейството на шипрови бели цветя. Връхните нотки се отварят с бергамот и нероли и свеж солен акорд на шам фъстък. Сърцевината се състои от шампака, жасмин и MuganeTM, който в Pure Jasmine подсилва жасмина в сърдечните нотки на аромата и е строго хипоалергичен, нетоксичен и биоразградим. Базовите нотки на пачули, сандалово дърво и ванилия осигуряват "тайната" на устойчивостта на аромата.

Връхни нотки: бергамот, солен акорд на шам-фъстък
Средни нотки: жасмин абсолю, магнилия чампака, розов лист
Базови нотки: пачули, сандалово дърво