Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 9 от 18
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 30 November, 2021.

Valentino Voce Viva Intensa EDP парфюм за жени - 50ml

Модел EDP
Производител Valentino
Цена: 180.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

VALENTINO VOCE VIVA INTENSA, ПРАЗНИК НА ЖЕНСТВОСТТА

Още веднъж с парфюмната вода Valentino Voce Viva Intensa, Valentino къщата насърчава всеки към неговото призвание. Освобождавайки женските гласове, този аромат ги кани да изпълнят мечтите и желанията си със страст и увереност. Повече от просто парфюм, това е истински празник на всички женски гласове. Напълно нов, този уникален аромат е истинско изявление. Това е почит към всички, които се осмеляват да кажат силни думи, за да бъдат чути. Този дървесен и цветен аромат е ода на многото личности на женствеността на Valentino. Давайки глас на цяло поколение, той вдъхновява жените да обичат себе си, да се гордеят със себе си и преди всичко да бъдат себе си. Именно парфюмеристите Honorine Blanc и Amandine Clerc Marie имаха задачата да подчертаят силата и жизнеността на оригиналната пътека. Верен на трите цвята, Cool и Couture акорда на Valentino, Voce Viva Intensa разкрива аспектите на една харизматична, уверена и решителна жена.

Ароматът на тази жена започва с връхни нотки на италиански бергамот, подсилени от сладостта на мандарина, характерен акорд на линията. Сърцето е изпълнено с емблематичния букет от бели цветя, разкриващи нова интензивност с дълбок и чувствен самбак жасмин. На заден план кристалната пяна, която вече присъства в предишния опус, е ултрамодерна. Тук той е подсилен от двойна доза бърбън ванилия за обгръщаща чувственост. Този парфюм излъчва жената, която го носи, както и цялата женственост на света.