Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 144 от 149
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 16 December, 2021.

Vamp!Black Eau de Parfum Комплект 100ml EDP+спирала+ лак за нокти

Модел Комплект
Производител Pupa
Цена: 100.00лв.
Коментари
Vamp! Black Eau De Parfum 100ml + Vamp спирала + Лак за нокти

Всяка жена е уникална и неповторима, но има нещо, което недвусмислено обединява всички жени; нещо което ги отличава: женствеността.
Във всяка една женствеността е интерпретирана през призмата на собствения ѝ характер, душевен мир и стил.
Три парфюма – три цвята - три аромата, които изразяват три различни темперамента: чувствена арогантност, дръзка бунтарка, лъчезарна романтичка.

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА:

Vamp! Black Eau de Parfum 50ml - Дързък аромат с бунтарска душа
Ориенталските нотки на Канела в началото се преплитат с грацията на Роза в обгръщащ акорд, на който Лабданум придава провокативност, а белите нотки на Жасмин - сияние. В дъното Ванилия, топла и кремообразна, носи сладка дързост.

ВРЪХНИ НОТКИ: Розов Пипер, Канела, Роза.
СЪРЦЕ: Жасмин, Червени Плодове, Лабданум, Сандалово Дърво.
БАЗА:Пачули, Мускус, Кехлибар, Ванилия.

VAMP! Спирала за очи - Тази спирала за увеличаване на обема е революционна като производителност и формула. Получете гъсти, пълни, супер плътни мигли с драматичния вид на изкуствени мигли, без да се притеснявате да ги носите. Той е регулируем: можете да създадете ефекта, който търсите, щрих след щрих. Текстурата е кремообразна, с реструктуриращ ефект, а криволичещата пръчица с меки, плътни влакна е създадена от Pupa, за да вземе максимално количество продукт и незабавно да го освободи щедро и хомогенно върху миглите.

Vamp! Ароматизиран лак за нокти 305 - Вамп! е лакът за нокти със същите аромати като Vamp! Парфюмна вода за деликатно ароматни нокти със съблазнителен гел ефект. Уникалната текстура предлага триизмерен ефект на плътност с изключителен блясък. За обемни нокти с равномерен и ултра лъскав цветен филм, който е изключително устойчив на начупване. Високата концентрация на аромат във формулата придава на ноктите деликатен и дълготраен аромат, който се разкрива, когато лакът изсъхне. Опаковката е миниатюрна версия на Vamp! Парфюмна вода и имитира емблематичната форма на Vamp! Спирала за очи. Апликаторът за четка с плоска форма - с 300 заоблени влакна - и ръбеста подкапачка гарантират гладко и лесно нанасяне и постоянно, контролирано освобождаване на цвета.

Дерматологично тестван.
Произведено в Италия.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет