Горе

Van Cleef Feerie Душ-гел за жени - 150ml.
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 7 от 84
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 22 June, 2010.

Van Cleef Feerie Душ-гел за жени - 150ml.

Модел Душ-гел
Производител Van Cleef and Arpels
Цена: 45.00лв.
Коментари
Бутилката на Feerie от Van Cleef & Arpels е нежна, с фина метална капачка, имитираща цвете върху което е седнала малка приказна фея, загатваща за вълшебния аромат. Фасетираната бутилката е истинско бижу, напомнящо на изкусно шлифован скъпоценен камък. Малкият син флакон напомня за скъп и мистичен кристал, който крие тайно вълшебство в себе си и с времето, нежно ти разкрива ароматната красота на Féerie.

Когато се докоснеш до уханието, ти попадаш в света на феите, звездите и пеперудите на Féerie и все повече не ти се иска да свършва.

Исрящият аромат на Van Cleef & Arpels е създаден от парфюмериста Антоан Масондьо, който залага на флорално-дървестните нотки. В основата нотка виолетката изпъква със свежеста си. Ароматът оставя усещане за кадифена нежност, а вихърът от пъпки френско грозде и италианска мандарина доставят удоволствие за сетивата. Елегантна препратка към този бурен, различен от всички други и нежен като най-скъпо бижу аромат, добавя и българската роза. Така благодарение на розовата есенция ароматът отключва празничната си лъчезарност.

Ефектна мекота към аромата добавя и египетския жасмин, който се улавя съвсем леко. Докато виолетката разпръсква дързост, то плодово-дървестната част придава вкусна, аристократична изисканост.

Флорентинският ирис сияе дълго в основата на това вълшебство. Неговата жизнена елегантност се смесва с трептящите нотки на най-ценни дървета като великолепния ветивер от Хаити.

Van Cleef & Arpels Feerie е лансиран през 2008 година.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет