Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 37 от 40
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 22 February, 2023.

Versace Pour Femme Dylan Purple EDP парфюм за жени - 30ml

Модел EDP
Производител Versace
Цена: 80.00лв.
Коментари
С Dylan Purple легендарната Донатела Версаче искаше да капсулира манията си по Италия и нейните великолепни плажове. Този аромат е знак на почит към времето, което е прекарала там и спиращата дъха природа. Отваря се със свежо, кремообразно и плодово усещане благодарение на емблематичните цитрусови плодове, последвано от флорален привкус, представителен за хипнотизиращия залез на водната повърхност. Завършва с вибрираща дървесина и мускус, силно символични за златния пясък на плажа.
Нотната композиция на Dylan Purple е силно концентрирана и оставя много силна следа, която продължава дълго време. Комбинацията от италиански горчив портокал и бергамот, обединени с вкусен акорд на сок от круша, е допълнително подсилена със сърдечните нотки на лилава фрезия, комбинирана с махониал и помароза. Освен това можете да почувствате топлината на Dylan Purple благодарение на фоновото подравняване на Belambre, Sylkolide и Ambrofix.

Дизайнът на бутилката запазва оригиналната си емблематична форма, но за Dylan Purple цветът на стъклото е лилав, с луксозната емблема на къщата, гравирана в злато върху бутилката, за да подчертае колко ценно е това издание.

Връхните нотки са круша, горчив портокал и бергамот;
средните нотки са махония, фрезия и помароза;
базовите нотки са Кедрово Дърво, Амброфикс, Беламбра, Силколид
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет